El centre ubicat a l’avinguda Raquel Payà de La Font de la Figuera

La Direcció General del Sector Públic i Patrimoni de la Generalitat Valenciana ha fet públic l’acord pel qual s’ordena l’acceptació de la cessió gratuïta del Centre de Dia per a Persones Majors de La Font de la Figuera, propietat de l’Ajuntament del municipi.

La consellera d’igualtat i Polítiques Inclusives, mitjançant escrit de 14 de juny de 2022, proposava l’acceptació de la cessió d’aquest centre ubicat a l’avinguda Raquel Payà de La Font de la Figuera.

Al document publicat es manifesta l’acord d’ordenar la iniciació del procediment per a l’acceptació de la cessió gratuïta del Centre de Dia, la comunicació a l’Ajuntament i la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives l’inici de les actuacions i la sol·licitud dels informes necessària per a fer efectiva la resolució en qüestió.

Vicent Muñoz, alcalde de La Font de la Figuera, ha volgut destacar l’agilitat amb la qual estan duent-se a terme els tràmits de cessió del Centre de Dia. “Amb l’acceptació per part de la Generalitat Valenciana avancen els tràmits administratius i cada vegada tenim més a prop l’obertura de les portes del Centre de Dia de la Font de la Figuera”, apunta l’alcalde.