El comptes de la temporada 2021/2022 es van aprovar per majoria simple

Passat divendres 22 de juliol va tindre lloc al Salo Noble de la Casa de Cultura l’assemblea de Socis del CD Olímpic.

Una convocatòria atípica, ja que una vegada al lloc de celebració, socis i aficionats es van trobar amb la sorpresa que la junta directiva havia decidit que tan sols podien accedir a la sala els socis del club. I en l’accés va arribar el primer punt de conflicte, quan Rune Hoem I Petter Rudi van intentar accedir amb el seu carnet de soci i se’ls va negar l’entrada, argumentant que no habien fet efectiu el pagament dels seus abonaments. Aquesta situació va crear una tensa situació entre la resta d’aficionat present que tampoc van poder accedir.

Amb uns minuts de retràs va començar l’assemblea amb tan sols Guru com a representant de la directiva a la taula, això si amb la presència d’un advocat i la gestora que el van assistir durant el transcurs d’aquesta.

Guru va fer la lectura de l’acta anterior, de la qual els socis van manifestar que no havien entès res i va demanar que el club la fera arribar abans del dia de celebració de l’assemblea. Finalment, l’acta no va ser aprovada per un empat entre els vots a favor i els vots en contra i una gran majoria que se’n van abtenir, per tant, l’acta tornara a ser sotmesa a votació en la pròxima assemblea general que es celebre.

Al següent punt de l’ordre de dia que era la dació de comptes, la gestora del club va exposar tant l’apartat de gastos com la d’ingresos amb constants interrupcions dels socis presents que van fer diverses preguntes perquè no veien lògiques algunes de les dades aportades. En conclusió és que el CD Olímpic tanca la temporada amb un dèficit de 129.940,83 €.

Aquests comtes de forma inexplicable, tal com van manifestar alguns dels socis i per a una gran quantitat d’aficionats, van ser aprovats amb 10 vots en contra, 16 abstencions i 15 vots a favor, per majoria simple van eixir endavant els comptes de la temporada 21/22.

Amb el tractament d’aquests dos punts es va arribar quasi a les 21h, sent informats pel conserge de la Casa de Cultura que la sol·licitud de la celebració de l’assemblea era fins a les 21h I, per tant, hi havia que abandonar la Casa de Cultura.

Amb el punt 3, Gestions esportives per la temporada 22/23, i el punt 4 precs i preguntes, sense poder celebrar-se els socis van començar a abandonar les instalacions i es va informar que s’ha de reprendre l’assemblea.

Durant la dació de comptes es va preguntar si hi ha un deute del CD Olímpic amb SUDEVA o Anuj Gupta i així ho va explicar l’advocat.

També a la fi de l’assemblea un soci va preguntar perquè no van deixar entrar a Rune Hoem i Petter Rudi.

Molta tensió al carrer en finalitzar l’assemblea on una part de socis i aficionats van manifestar que van a continuar lluitant per un canvi.

Hui a les 18:30h arranca la pretemporada, amb SUDEVA al capdavant de l’equip que continua fent el seu camí, però el ben cert és que el futur del club continua sent incert.