La prova està prevista per a dijous dia 23 de setembre a l’Albereda Jaume I de Xàtiva

Baix el lema “No arribem tard a marcar la diferència” Aspromivise torna a eixir al carrer. Entitat que sempre s’ha caracteritzar per ser diferent i amb el convenciment de que la diferència és un punt de riquesa, de creixement i de fer millorar a una societat de la qual vol formar part.

Després de dos anys sense poder eixir al carrer i mostrar les capacitats i les diferències de les persones, Aspromivise presenta una nova carrera, distinta, però amb el convenciment del missatge que vol transmetre. El dijous dia 23 de setembre l’Albereda Jaume I tornarà a juntar a corredores i corredors per omplir els carrers del casc antic de Xàtiva. Una activitat que s’està esperant durant molt de temps i que en aquesta edició especial es vol donar un missatge que el col·lectiu de persones amb diversitat funcional, malgrat la pandèmia vol continuar realitzant les activitats i iniciatives que realitzava abans de març de 2019.

Serà una carrera en la que tan sols participaran les usuàries i usuaris dels tres recursos d’Aspromivise, el Centre Ocupacional, el programa Iaraqué i la Vivenda Tutelada. Serà una carrera reivindicativa, on es vol representar als Centre Concertat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives col·lectius, entitats i persones que des de 2008 s’han volcat en les diferents carreres populars. Per tant, no serà una carrera físicament multitudinària, però de manera simbòlica si que estaran representats tots els centres que han participat durant els darrers anys, les voluntàries, els instituts, els col·legis, les universitats, les empreses col·laboradores i tantes persones que han fet possible aquest projecte durant tants anys.

La carrera serà el proper dijous dia 23 de setembre, i com sempre tindrà l’eixida a l’albereda Jaume I per a després recórrer els carrers de la ciutat, tal qual es feia en edicions anteriors. Una carrera que té prevista l’eixida a les 11.00 hores i que pretén mostrar a la societat que, malgrat la pandèmia que ens ha tocant viure, Aspromivise no arriba tard a marcar la diferència.