En aquesta iniciativa inclusiva les treballadores i treballadors de Decatlhon van ensenyar a les usuàries el funcionament de l’empresa

Més de 20 usuàries del centre ocupacional de Xàtiva van participar recentment en el dia de la fundació de Decatlhon.

Enguany, la tenda d’esports de Xàtiva va pensar en Aspromivise per commemorar aquesta efemèride. En aquesta iniciativa inclusiva les treballadores i treballadors de Decatlhon van ensenyar a les usuàries el funcionament de l’empresa i després les van convidar a ajudar-los a les seccions de la tenda, reposant material, atenent els clients, muntant bicicletes, i ordenant material esportiu, entre altres activitats que qualsevol persona que treballa en aquesta entitat realitza diàriament.

La jornada va continuar amb una part més lúdica on es van muntar diferents circuits de jocs esportius amb material de Decatlhon. Activitats de Tir en arc, dianes, futbol, bàsquet o petanca van fer que el dia fora diferent i enriquidor.

Una de les monitores d’Aspromivise, Emma Ferri, comentava que “és important que empreses referents en el món de l’esport a Xàtiva tinguen iniciatives com aquesta. Hem d’agrair a Decatlhon que haja pensat amb nosaltres i donat l’oportunitat a les nostres usuàries i usuaris viure un dia diferent”.