Alguns jugadors de boccia imparteixen coneixements i valors a través de l’esport

Diversos jugadors de l’equip de boccia d’ASPROMIVISE han participat en el Campus d’Anna Gómez i Maria Pina en Alfara del Patriarca. En una de les sessions, en el que el baló de bàsquet va deixar de botar, jugadors com Martin, Jesús i Natxo van agafar el comandament de la sessió i van impartir coneixements i valors a través de l’esport. Autèntics protagonistes mitjançant la boccia on es va aprendre de manera vivencial una altra manera de fer esport, un esport practicat per esportistes amb capacitats diferents.

Natxo Pastor després de l’experiència de participar en el Campus comentava que “l’esport és una de les ferramentes que ens proporciona l’oportunitat de transmetre valors que ajudaran a les persones a ser més justes. Cosa molt important si volem que la societat siga cada vegada més inclusiva i tinga en compte a les persones per les seues capacitats i no per les seues discapacitats. Estem convençudes de que el futur de la societat ha d’anar en aquesta línia i així de segur que construirem un món millor”.

Per la seua part, un altre dels protagonistes d’aquesta sessió, Jesús Sànchez comentava que “vore que jugadores com Anna Gómez o Maria Pina, que són un referent en el món del bàsquet femení, s’impliquen en la formació de les més menudes, no tan sols per a que aprenguen bàsquet sinó per a que en el futur la nostra societat en la que ens ha tocat viure siga millor, diu molt d’elles.”