L’Associació ha volgut fer seua la iniciativa de Walk 21, una entitat que promou caminar com a recurs principal per a la mobilitat de les persones.

Amb motiu de la setmana europea de la mobilitat, Aspromivise ha participat en aquesta idea ecologista i neta. El passat divendres, dia d’inici de la setmana de la mobilitat a Xàtiva, un grup nombrós d’usuàries va realitzar unes rutes senderistes per diferents indrets de la ciutat. 

Seguint el lema “Millors connexions” que utilitza aquest any la Comunitat Europea, i que té com a finalitat difondre els beneficis de l’ús de mitjans de transport sostenibles, Aspromivise ha dut a terme diferents rutes adaptades a les capacitats de les persones que hi participaven. A més ha volgut fer seua la iniciativa de Walk 21, una entitat que promou caminar com a recurs principal per a la mobilitat de les persones i el que el seu fundador, John Butcher reflexa que “caminar és la primera cosa que un xiquet vol fer i l’última a què una persona gran desitja renunciar”.