Més de 50 centres educatius han rebut la visita d’usuàries i usuaris del centre ocupacional de Xàtiva.

Més de 50 centres educatius han rebut la visita d’usuàries i usuaris del centre ocupacional de Xàtiva. Aquests centres educatius de primària, instituts, universitats, clubs, associacions, centres de menors o escoles d’estiu, campus i centres penitenciaris han sigut llocs on Aspromivise ha realitzat més de 50 intervencions en l’àmbit educatiu. 

Els membres de l’associació han impartit docència des de Pilar de la Horadada fins a Badalona amb l’esport com a ferramenta i amb la predisposició d’ensenyar als esportistes de boccia, colpbol, pilota valenciana i altres modalitats que es practiquen al centre ocupacional de Xàtiva, mitjançant exhibicions, xerrades, seminaris, congressos o sessions formatives per a mestres. 

Aspromivise va començar el curs fent una exhibició a una Universitat i ha acabat, després de visitar un bon grapat de centres educatius, amb una altra exhibició al Centre Penitenciari de Picassent. L’objectiu sempre ha sigut mostrar a través de l’educació que la diferència ens enriqueix.