El dilluns, 27 de febrer, el programa IARAQUÈ ja va iniciar la seua activitat al nou local d’Aspromivise

El dissabte passat, Aspromivise va inaugurar el seu nou local a la Plaça Montesa de Xàtiva amb la presència de centenars de persones. L’acte va començar amb un resum dels fets més importants aconseguits per l’associació des que va nàixer el 1968. Després va actuar el grup de percussió de l’associació dirigit per Joel Sánchez, professor de La Música Vella. 

La presidenta d’Aspromivise, Isabel Esparza, va agraïr la tasca de treballadors, socis i col·laboradors de l’associació, fent especial esment d’Antoni Conejero Viñes, Joaquín Bernabeu Garcia i les germanes Angelita i Carmen Ortega. 

En l’acte es va fer entrega d’uns detalls als qui han fet possible disposar d’un local completament equipat: Pasqual Peropadre, Els germans Vicente i Ricardo de l’empresa de construcció Grupo Tormo i Miguel Ángel Benavent, de l’empresa de disseny i mobles Atmosfera. 

La inauguració va estar amenitzada per Javi Belda i va acabar amb un refrigeri i ball. Entre els assistents destacar la presència de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i regidors dels partits socialista, popular i Xàtiva Unida. També va acudir Ángel Bonafé, de la Conselleria d’Igualtat i Eva Ortells, representant de COPAVA. 

El dilluns, 27 de febrer, el programa IARAQUÈ ja va iniciar la seua activitat al nou local d’Aspromivise. L’associació també va agrair a l’Ajuntament de Xàtiva la cessió, els darrers anys, del JOC i dels locals de l’Escola Oficial d’Idiomes, per a dur a terme el projecte en els moments més durs de la pandèmia.