L’ús de les bicicletes i el senderisme urbà són dos recursos que ASPROMIVISE vol fer seus per promoure la mobilitat urbana

ASPROMIVISE ha apostat per celebrar la setmana europea de la mobilitat amb diferents activitats. Es tracta d’una idea amb un caràcter inclusiu, missatge ecologista i de transport sostenible, així com un fet necessari per conscienciar a la ciutadania de la importància d’utilitzar una forma de moure’s més segura i saludable. 

Amb motiu del la setmana europea de la mobilitat, ASPROMIVISE no ha dubtat en aportar la seua col·laboració en aquesta idea ecologista i neta. Unes jornades en les que les usuàries i usuaris han realitzat activitats que tenien com a finalitat actes de moure’s mitjançant el senderisme o la bicicleta. Totes les iniciatives que s’han anat oferint i que s’han anat portant a terme han acabat amb una jornada de promoció de l’ús de la bicicleta.

Isabel Soto, una de les participants en aquesta jornada comentava: ”independentment de les capacitats de les usuàries totes han participat de la jornada que ha tingut la bicicleta com a protagonista. És cert que la nostra entitat va adquirir en el seu moment bicicletes adaptades per a que totes pogueren gaudir de pujar en aquest vehicle. Ha estat un dia enriquidor i en el que hem vist la importància d’utilitzar mitjans de transport sostenibles.”

La bicicleta i el senderisme són dues activitats que ASPROMIVISE utilitza des de sempre per tal d’aconseguir objectius com la visibilitat, la inclusió, la salut i ara també la sostenibilitat del planeta.