Totes les activitats seran gratuïtes.

El dimarts passat, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Canals, Miquel Alventosa, va presentar el programa Viu l’estiu a Canals 2022. Es tracta d’una nova iniciativa cultural estiuenca que comptarà, per primera vegada, amb la celebració del Dia de l’Orgull, esdeveniment que s’organitza paral·lelament amb la regidoria d’Igualtat, encapçalada per Hilzonde Badia.

La programació inclou diversos actes que se celebraran el 2 de juliol, dia de l’Orgull, com un sopar popular a les 21 h, i a les 22.30 h, hi haurà una actuació de Stand Up Comedy de la mà de Riure’s Fora de l’Armari al pati del Col·legi Calixt III.

El dia 16 de juliol se celebrarà el Mig Any Fester amb un sopar popular amb orquestra, a les 21.30 h, a la Plaça Pont del Riu. El 28 de juliol serà la Nit del Farolet. A les 22 h, hi haurà una cercavila commemorativa a l’Avinguda Vicente Ferri.

La programació inclou dues propostes més, com són la de Cultura de Carrer, amb actuacions teatrals, musicals i sopars de baix braç, i el Cinema d’estiu. Totes les activitats seran gratuïtes.