Dissabte de matí tindrà lloc la final del Certamen «MiL Descobreix» per a joves intèrprets

El Festival Música i Lletra 2022 arriba al seu cap de setmana més fort amb tres grans actuacions. Divendres 27, Maria Arnal i Marcel Bagés porten a Xàtiva el seu nou treball ‘Clamor’.

Dissabte 28 a la nit, Òscar Briz i Quimi Portet en doble concert, ens presentaran els seus treballs al claustre de Sant Domènec. Òscar Briz, el músic de l’Alcúdia, presenta “Amor i psicodèlia en temps de virus”, el seu dotzé treball. Quimi Portet, cofundador d’El Último de la Fila, i autor de deu discos en solitari, presenta ‘Si plou, ho farem al pavelló (live in cincinnati)’, que destaca per un estil musical variat i lletres entre el surrealisme i la irreverència.

També dissabte 28, però a les 12 h del migdia, tindrà lloc la gala dels finalistes del MiL Descobreix: V certamen de Joves Cantautors, presentat per la polifacètica Pepa Cases qui també oferirà un concert del seu darrer treball III.

La gala és amb entrada lliure amb reserva, i el públic podrà votar el finalista del certamen que més els agrade i atorgar el premi del públic. Les entrades de tots els espectacles s’estan venent a bon ritme.