Demà divendres dia 2 de febrer a les 18.30 h passejarà per l’Albereda un Aquil·les de 5 metres d’alçada, i a les 20.00 h tindrà lloc, al Gran Teatre, l’espectacle de circ Ambulant

Xàtiva enceta la nova programació del Gran Teatre demà divendres. A les 18.30 h, un Aquil·les gegant de més de 5 metres d’alçada i quasi 800 kg de pes passejarà per l’Albereda, i a les 20.00 h tindrà lloc l’espectacle de circ Ambulant, al Gran Teatre. 

L’espectacle Aquil·les, un gegant articulat de gran impacte visual, és organitzat per la companyia La Fam, compta amb la direcció de Sergio Heredia i les interpretacions de Santi Martínez, Víctor Segarra, Juanan Lucena i el mateix Sergio Heredia. Tindrà una durada aproximada de 60 minuts i es podrà gaudir de forma gratuïta. 

Per la seua banda, l’espectacle Ambulant, organitzat també per la companyia La Fam, és un circ de sala de gran format que combina música en directe i posada en escena i que homenatja els últims circs clàssics del segle XX. Compta amb la direcció del reconegut Adrian Schvarzstein i les interpretacions de Víctor Segarra, Dídac Cano, Gustavo Arruda “Guga”, Amanda Wilson, David Tornadijo “Torna”, Paco Caravaca i Laura Barba; així com els músics Manel Chust, Rubén Traver i Alberto Guardiola. L’obra dura aproximadament uns 70 minuts i l’entrada té un preu de 8 € o 6 € amb descompte. 

Les entrades per als espectacles “Ambulant”, “el Traje” i “Libre” ja estan a la venda i es poden adquirir a la taquilla del Gran Teatre els dimarts laborals, de 12 a 14 h i de 17 a 19 h, o al web d’Instanticket les 24 h. Per a la resta d’espectacles les entrades es posaran a la venda el pròxim 6 de febrer, excepte de les obres de programació escolar Sophie, Croma d’una història dibuixada i Shoes. 

Es pot consultar tota la programació del Gran Teatre de Xàtiva, així com informació relativa a les obres i contingut audiovisual complementari, al web www.granteatre.com.