Els equips de la Costera busquen començar amb bon peu el campionat

Demà, dissabte 4 de setembre de 2021, comença una nova temporada en la màxima categoria del futbol regional valencià, la Regional Preferent. Després del descens del CD Llosa, la UD Canals i el CD L’Alcúdia de Crespins seran els dos representants de la nostra comarca, i estaran enquadrats en el Grup III. Aquest curs, els equips de la Costera tornen al seu grup tradicional, però la reestructuració de la competició els farà enfrontar a rivals poc habituals per a ells, sobretot, els de l’area metropolitana de València.

En aquesta primera jornada, el CD L’Alcúdia de Crespins visitarà El Palleter per mesurar-se al Paiporta CF demà a les 19:00 hores. Aquest partit serà el de l’estrena oficial de Marc Morillo com a entrenador del conjunt alcudià i serà una bona mostra per veure les prestacions del nou projecte blanc-i-blau i si té opcions de consolidar-se en la categoria després d’aconseguir la permanència la passada campanya.

Per part seua, la UD Canals jugarà com a local diumenge a les 18:00 hores en el Quatre Camins davant el Unión Benetuser – Favara. Per al conjunt roget serà una bona oportunitat de començar amb bon peu la lliga i demostrar així que el bloc conformat és de garanties, tot i haver perdut a alguns referents importants de l’equip les darreres temporades.