La Generalitat invertirà més de 75 milions d’euros en 224 quilòmetres de vies verdes i carrils de ciclovianants de la Comunitat 

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, va subratllat ahir, l’aposta del Consell per la mobilitat sostenible amb la creació i millora de més de 200 quilòmetres de traçats per a bicis en la Comunitat Valenciana. 

Així, el màxim responsable de Política Territorial va recordar que el departament que dirigeix realitzarà una inversió de més de 75 milions d’euros per a construir i condicionar 224 quilòmetres de vies verdes i carrils de ciclovianants de la Comunitat Valenciana. 

Per províncies, les actuacions previstes per a 2021 afectaran 58,9 quilòmetres de traçats d’Alacant, a 33,1 quilòmetres de Castelló i a 131,9 quilòmetres de València. 

“Actualment -ha afirmat el conseller-, s’han conclòs o estan en execució obres d’extensió i adequació, per valor de 33,2 milions d’euros, en 79,1 quilòmetres de vies, i es troben en programació treballs en altres 144,9 quilòmetres, per als quals es preveu invertir 41,8 milions d’euros”.