Victòria de l’Olímpic per 1-2 amb remuntada inclosa

Que ganes hi havia a Canals de tornar a viure un derbi. I així ho va demostrar l’afició, que va omplir les graderies del Quatre Camins per a encoratjar al seu equip. El partit va començar a l’hora prevista, després d’un emotiu minut de silenci per la pèrdua d’un exjugador d’ambdós equips. En aquests primers compassos, el silenci es trencaria aviat, donant pas a l’esclat general pel matiner gol local per a posar l’1-0. Aquest, va tenir lloc després d’una rematada creuada dins de l’àrea d’un protagonista poc comú com ho és Lluís Esteban, central dels canalins.

Els de Xavi Candel per la seua part no es van arrugar després del primer cop, i de la mà del seu capità Carles, van avançar les línies per a tractar de robar de pressa en camp rival i igualar la contesa ràpidament. Però, els d’Esteban Cana estaven molt a gust, neutralitzant les aparicions de Rueda en tres quarts de camp, i el joc de lluita constant de Matías Aquino. A més, aconseguien generar superioritats en les bandes amb constants dos contra un que derivaven en centres a zona perillosa. El fred que sembla que ja arribava també ho feia sobre el verd, ja que poc més va succeir en una primera meitat que llevant del gol, la més clara va ser per als de Xàtiva amb una rematada de cap d’Aquino dins de l’àrea.

Ja en la segona meitat, el desgast físic va passar factura per a un Canals que continuava ordenat i que s’encomanava als centellejos de qualitat de Fuentes, que va ser un mal de cap constant durant tot el partit per a la defensa de l’Olímpic. En el minut 51, Matías ja presentava la seua candidatura a ser l’agitador del partit, encara que de manera tímida. En el 66, i a la sortida d’un córner, el propi “killer” llançava una perfecta pilota al segon pal perquè Aracil en primera instància cedís a plaer per a l’1-1 d’Alejandro Guillén. Va ressorgir l’esperit de l’Olímpic, que en el minut 90, i després d’una contra duta a terme a la perfecció, Aquino apuntalava a un Canals que es va quedar amb la sensació d’haver realitzat tot per a aconseguir puntuar.

Amb aquesta nova victòria, el C.D. Olímpic va tancar una setmana de tres victòries que reforcen la moral de tot el grup, i que serveix per a donar-li un bon regal a l’afició i a Víctor Biosca.