La romeria és organitzada per la Junta Local Fallera de Xàtiva i el gremi de fusters

Els pasdobles finalistes del VI Concurs de Pasdobles Fallers són, “Trons de bac”, “Serendipia”, “Xàtiva en Falles” i “Xàtiva, Ciutat Fallera”. El jurat del concurs ha estat integrat per Rafael Garrigós Garcia, Carlos Montesinos Parra i Francisco José Sánchez Roca.

Aquest diumenge, a les 18 h, al Gran Teatre de Xàtiva tindrà lloc el concert que servirà de colofó final del concurs. L’entrada al concert serà gratuïta, però cal replegar invitació a la seu de la Música Vella, la Casa de la Joventut i a les taquilles del Gran Teatre. Els pasdobles seleccionats en la present edició seran interpretats per la banda simfònica de la Societat Musical Primitiva Setabense de Xàtiva.

Per altra banda, la Junta Local Fallera Xàtiva i el gremi de fusters organitzen la Romeria de pujada a Sant Josep en la que es traslladarà al Sant a l’ermita per a després baixar-lo el dia 19 de març. La comitiva eixirà aquest diumenge des de l’Albereda Jaume I a les 10 h. A més, es comptarà amb la participació del Grup de Danses “Socarrel”, l’escola de Danses i la colla “La Socarrà”.