L’Alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana acompanyen al Cap de la Policia Local de Xàtiva en l’entrega del reconeixement

El Cap de la Policia Local de Xàtiva Antonio Collado va rebre ahir a l’Ajuntament de Xàtiva la medalla al mèrit policial de la Guàrdia Civil, creu amb distintiu blanc. 

A l’acte van assistit, a més de l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el regidor de Seguretat Ciutadana Juan Giner, el Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de València Amador Escalada Sánchez, el Cap de la Comissaria Policia Nacional de Xàtiva José Antonio Martínez, el Capità Cao de la Companyia de la Guàrdia Civil de Xàtiva Pedro Rafael Plaza Olivares i el mateix guardonat i Cap de la Policia Local de Xàtiva Antonio Collado. 

Cal destaar que, per a la concessió de la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc, serà necessari que concórrega en els interessats qualsevol de les condicions següents:

  • Realitzar qualsevol fet que evidencie un alt sentit del patriotisme o de la lleialtat amb prestigi per a la Corporació o utilitat per al servei.
  • Sobreeixir en el compliment dels deures del seu ús o càrrec o realitzar destacats treballs o estudis professionals o científics que redunden en prestigi de la Corporació o utilitat per al servei.
  • Realitzar de qualsevol manera no prevista actes distingits d’anàloga naturalesa que redunden en prestigi de la Corporació o utilitat per al servei.