Se celebrarà també la final del certamen MiL Descobreix, enguany amb més participació que mai

Aquest diumenge, a les 19.40 h, finalitzarà l’edició 2023 del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor, amb un concert d’Andreu Valor i la final del certamen MiL Descobreix. Aquesta edició del festival ha sumat 600 espectadors més que l’edició de l’any passat, una tendència que el consolida com un dels festivals descentralitzats de referència del País Valencià. El festival és una iniciativa de Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic, Feliu Ventura. 

Andreu Valor presentarà a Xàtiva el seu nou disc “Un nou món”. Un treball eclèctic de folk-indie nord-europeu que no perd l’essència de la cançó d’autor clàssica. 

Prèviament, se disputarà la final del certamen ‘MiL Descobreix: VI certamen de Joves Cantautors’ que enguany ha comptat amb més participació que mai. Fins a 56 artistes debutants s’hi han inscrit, amb una majoria de dones, i entre els finalistes hi ha joves del País Valencià, de Catalunya i un de Madrid. El certamen repartirà 2.700 euros en premis i les persones assistent a la final podran, com cada any, votar i atorgar el premi del públic.