La cursa de l’Alcúdia de Crespins va inaugurar el calendari del circuit de la Costera, La Canal de Navarrés, La Vall d’Aiora – Cofrents

Passat dissabte es va disputar la dinovena edició de la Pujada a la Plana a l’Alcúdia de Crespins. La prova atlètica, que va estar passada per aigua, va comptar amb uns 350 participants i va servir com a tret d’eixida del Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Costera, La Canal de Navarrés, La Vall d’Aiora – Cofrents.

En categoria masculina, l’atleta de cateogoria Veterà A del CA Promesas Villena Andrés Micó va ser el més ràpid. El pòdium el van completar els corredors séniors Víctor Martínez,  del Crespo Runner, i Gero Estarlich, del club Al Trot Guadassuar.

Pel que fa a les xiques, la veterana A Maria del Mar Bernabeu va ser la primera en travessar la meta, seguida de la sénior Sandra Murcia (KM3) i d’altra veterana a com Aida Aparisi (CC El Garbí).

La pròxima cita del circuit serà el 25 de juliol a Vallada amb la 21a edició de la Volta a Peu a Vallada “Memorial Camallarga”.