El CN Xàtiva competirà en el Campionat d’Espanya Júnior

Del 20 al 23 de juliol es va celebrar el XLIV Campionat d’Espanya de Natació Infantil d’estiu. En el mateix van participar 1.156 nadadors pertanyents a 265 clubs de la RFEN.

La competició es va celebrar en la piscina de Ca Llong del Club Natació Sabadell.

Pel Club Natació Xàtiva van participar les nadadores Rebeca Ferrer i Andrea Soriano. Andrea Soriano va nadar les proves de 50 m lliures, 100 m i 50 m. esquena. Per la seua part Rebeca Ferrer va competir en els 50 m. i 100 m. lliures.

Quan a la classificació Rebeca Ferrer es va clasificar en els llocs 26 i 30 en les proves 50 m. i 100 m. lliures respectivament.

Per la seua part Andrea Soriano va quedar en el lloc 14 en els 100 m. esquena i l’11 en els 50 m. esquena.

En la classificació per clubs el Club Natació Xàtiva va quedar en la posició 119.

La pròxima competició per al club de Xátiva serà el Campionat d’Espanya Júnior que se celebrarà del 26 al 30 de juliol en Malaga.