Resultats destacats dels esportistes el Club Natació Xàtiva

El passat cap de setmana es va celebrar el campionat autonòmic infantil d’hivern 2023 en la Piscina Municipal Coberta la Sagrera de Castelló de 50 m.

En aquest campionat autonòmic han participat 331 nadadors enquadrats en 40 clubs de la FNCV.

El Club Natació Xàtiva va participar amb els següents nadadors infantils: Rebeca Ferrer, Paola Andani, Vera Ferrándiz, Andrea Soriano i Guillem Siles

Es van nadar un total de 28 proves individuals i els relleus de 4X100 lliures, 4X200 m. lliures i 4X100 estils.

Els nadadors de Xàtiva han aconseguit uns bons resultats:

Andrea Soriano en la prova de 50 m. esquena va ser medalla d’or i campiona autonòmica amb un temps de 32″35. En els 100 m. esquena Andrea Soriano va aconseguir la medalla de plata amb un temps de 1´10″70. En els 50 m. lliures Andrea Soriano va ser medalla d’or i campiona autonòmica amb 28″41, aconseguint a més amb aquesta marca la mínima per als pròxims campionats d’Espanya d’hivern. En els 200 m. esquena Andrea Soriano va ser cinquena.

Paola Andani en la prova de 400 m. lliures va ser octava amb un crono de 5´06″42.

Rebeca Ferrer va ser sisena en els 100 m. lliures amb un temps de 1´09″64.

Guillem Siles millore els seus registres en les proves de 50 i 200 m. braça.

En els relleus l’equip format per Andrea Soriano, Rebeca Ferrer, Vera Ferrándiz i Paola Andani va quedar en novena posició en els 4X100 m. lliures amb un registre de 4´32″57.

En el relleu de 4X100 m. estils l’equip format per Andrea Soriano, Rebeca Ferrer, Paola Andani, i Vera Ferrándiz va ser dihuité amb un temps de 5´23″25.

En conte a la classificació per clubs, l’equip femení tranquil en el lloc 14.