Es va celebrar el Circuit Autonòmic de les categories absolut i sénior de la Comunitat Valenciana

El passat cap de setmana l’esportista del Club Bàdminton Xàtiva es va desplaçar fins a la localitat aragonesa de Alfajarín per a participar en el primer Màster Sub-13 / Sub-17 d’aquesta temporada. El Pavelló Municipal del municipi saragossà va acollir a un total de 155 esportistes de tots els clubs del territori nacional.

La jugadora xativina no va tindre massa fortuna i no va poder superar la fase de grup ni en la prova d’individuals ni en la de dobles, no obstant això, el joc desplegat per Andrea va ser de molta qualitat i el més positiu és que el procés d’adaptació amb la seua companya de dobles femení, Claudia Gallego, va per molt bon camí perquè totes dues trobades es van escapar per molt poca diferència i arribant al tercer set en totes dues ocasions.

3a Jornada dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” categoria cadet.

També en la jornada del dissabte 17 de febrer es va disputar en la localitat alacantina del Campello la 3a jornada dels “*Jocs *Escolars de la Comunitat Valenciana” categoria cadet, per a això es van desplaçar un total de cinc esportistes del C.B Xàtiva,

En aquesta tercera jornada,en la qual van participar 63 esportistes, va haver-hi dues cares, una molt positiva com van ser les victòries en les proves de dobles que es van situar en el 80%, però també va haver-hi una part més negativa com van ser les escasses victòries en l’apartat individual que tan sols van aconseguir el 20%, que si bé és cert, que van haver alguns enfrontaments directes entre esportistes xativins no justifica les escasses victòries. Sens dubte un al·licient per a continuar treballant intensament per a millorar.

1a Jornada del Circuit Autonòmic de les categories absoluta i sènior de la Comunitat Valenciana.

El cap de setmana es va tancar en l’alacantina localitat de Teulada que va acollir la primera de les jornades del Circuit Autonòmic de les categories absoluta i sènior de la Comunitat Valenciana que tornava al calendari després d’alguns anys d’absència.

Aquesta primera jornada va comptar amb la participació d’un total 31 esportistes entre els quals es trobaven cinc integrants del Club Bàdminton Xàtiva, en la categoria absoluta *Edu Beltrán i en la sènior, Daniel Meseguer, José Luis Llopis, Santiago Villanueva i Carlos Martínez. 

Els resultats aconseguits en aquesta primera jornada, on el format de competició és molt similar al dels “Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana” els esportistes van disputar dos partits d’individual i tres de la prova de dobles. Els xativins van aconseguir aconseguir el 40% de victòries en l’apartat individual i el 45% en les proves de dobles. Resultats que no són molt destacables però que els serveixen als jugadors d’aquestes categories per a acumular més volum de trobades i posar en practica alguns dels aspectes entrenats sense tindre la mateixa pressió per aconseguir punts que en els tornejos territorials (TTR).