L’acte va comptar amb l’acompanyament musical del grup xativí ACDX

Amor Amorós va ser presentada ahir oficialment com a candidata a l’alcaldia per Xàtiva Unida. Després de les paraules inicials, a càrrec de Dolors Pérez, Miquel Lorente, cap de Xàtiva Unida, va destacar la força del col·lectiu per a crear un espai polític d’esquerres ben arrelat així com el necessari relleu en les llistes electorals. En aquest sentit, va indicar que “Amor Amorós és la persona idònia per la seua capacitat de treball i perquè és una bona persona, condició necessària per a ser una bona política”. 

Seguint en el torn de parlaments, la consellera i coordinadora general d’EUPV Rosa Pérez Garijo, a banda de ressaltar la importància de l’esquerra en el Botànic i en els governs municipals, va assenyalar que Amor Amorós està cridada a ser la primera alcaldessa de Xàtiva i va incidir en la tasca tan important de Xàtiva Unida i el paper que Miquel Lorente hi ha jugat. Finalment, va prendre la paraula Amor Amorós que “encapçala la candidatura de Xàtiva Unida per tal de garantir un govern progressista a la ciutat i per ser decisius per transformar Xàtiva en una ciutat moderna”. 

Amorós va insistir en el fet que “Xàtiva Unida és la segona força política més votada de la ciutat i aspirem a ser la primera”, qualificant la campanya que ara s’enceta com “la campanya de la il·lusió” i per això, va demanar als presents que ajuden a convéncer a molta més gent”. 

L’acte va comptar amb l’acompanyament musical del grup xativí ACDX i va acabar amb un refrigeri en la seu de Xàtiva Unida.