La nova junta directiva impulsa un equilibri d’experiència i joventut amb l’objectiu de promocionar una equanimitat entre innovació i continuïtat

L’associació per la promoció i la defensa de la cultura i el patrimoni de Xàtiva i la Costera, Amics de la Costera-Institut d’Estudis Comarcals, va celebrar el divendres 11 de març una assemblea on, entre altres qüestions, es va renovar per unanimitat la junta directiva de l’entitat.

La nova junta directiva està encapçalada per Vicent Torregrosa com a president, i Antonia Maseres, com a vicepresidenta. Com a secretari de l’associació s’incorpora Jordi Estellés, i com a vicesecretari Arturo Pellicer. Alfred Pastor continua com a tresorer, sumant-se com a vicetresorera Mari Carme Martínez. Les vocalies estan ostentades per Ximo Corts, Alfred Pastor, Artur Pellicer, Rafa Penadés, Vicente Pérez, César Pla, Paco Tortosa i Paco Zamorano.

Per altra banda, l’entitat cultural va aprovar, també per unanimitat, la gestió de l’any 2021, on destaquen l’aconseguiment de més de 3 milions d’euros per a habitatges per a joves al nucli antic de Xàtiva mitjançant els pressupostos participatius de la Generalitat, el prestigiós cicle de conferències “Metges i altres científics de Xàtiva” o la publicació i presentació del reputat llibre “La transició a la Costera”, entre altres.