La visita ha sigut organitzada per la Gerent del Departament, Margarita Llaudes, qui va sol·licitar aquesta col·laboració i ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat final

Foto facebook IES Josep de Ribera

L’alumnat del batxillerat artístic de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva va visitar el dimecres passat les instal·lacions, que estan equipant-se actualment, del nou hospital de dia Onco-Hematològic del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent a l’Hospital Lluís Alcanyís. 

Els alumnes d’aquesta branca artística han creat uns dissenys especials per a plasmar-los en vinil mural i sobre cristall amb la finalitat de donar als espais d’aquesta àrea un toc més càlid i humà. 

Els autors d’aquests murals han sigut tres alumnes d’aquest centre, encara que ha contribuït en la seua elaboració tot l’alumnat de batxillerat que ja havia col·laborat amb l’Hospital en anteriors ocasions per a la decoració, per exemple, de la sala d’espera pediàtrica. 

El professorat que també els ha acompanyat en la visita, ha destacat la importància que té aquest tipus de col·laboracions “perquè els ajuda a projectar el seu treball fora de l’aula” i els “motiva el que la seua creació forme part d’alguna cosa més enllà de l’àmbit escolar”. 

La visita ha sigut organitzada per la Gerent del Departament, Margarita Llaudes, qui va sol·licitar aquesta col·laboració i ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat final. Segons Llaudes, “en nom de tots els professionals del Departament agraïsc aquesta aportació artística que humanitza aquest espai assistencial que esperem obrir dins de molt poc”.