Dos clubs molt diferents s’enfronten demà a La Nucía per un lloc en Segona B

L’Estadi Olímpic Camilo Cano de La Nucia acull demà la final de la promoció d’ascens de Tercera Divisió a Segona B dels equips valencians. Com ja hem comentat, amb el format de competició d’enguany condicionat per la COVID-19, els millors de cada grup s’han enfrontat entre si, donat sols opció a un ascens per grup. Això sí, existeix una xicoteta excepció, que serà una promoció extra entre els campions dels diferents grups que no aconseguisquen l’ascens, per completar dues places vacants més.

El duel de demà a les 20 h serà un partit històric per als dos equips, però més per a l’Atzeneta. A La Nucia es veuran les cares un club amb més de 90 anys de trajectòria fins i tot al futbol professional com el CD Alcoyano amb un club jove i que es troba en el punt més alt de la seua curta història.

El partit estarà clarament marcat pel condicionat classificatori de la lliga que fa que, pel sistema de competició fixat aquest any, a l’Atzeneta sols li valga la victòria durant els 90 minuts per a aconseguir l’ascens, ja que l’empat afavoriria al conjunt alcoià.

En aquesta cita històrica per a l’Atzeneta estarà present un tècnic de la comarca de la Costera com el preparador físic Rober Tejero, natural del Genovés. A més, alguns ex del CD Olímpic defensaran els interesos del club de la Vall com Kedra, Moscardó, Iván Albert o Lolo Ivars.