El club del Nou José Gramaje ha confirmat quatre renovacions i quatre incorporacions provinents de l’equip juvenil

Foto: Facebook CD l’Alcúdia de Crespins

El CD l’Alcúdia de Crespins abans amb bon ritme la configuració del seu planter per a la pròxima temporada. La primera de les decisions del club va ser la de renovar al tècnic Alberto Talón. L’entrenador de la Canal de Navarrés, es va fer càrrec de l’equip ja començada la temporada 2022/2023, per donar-li la volta a una mala situació esportiva, aconseguint el seu objectiu.
Al capítol de les incorporacions l’entitat continua confiant en la pedrera i quatre jugadors del juvenil promocionen al primer equip. El primer d’ells és Nico Gómez, jugador esquerrà que pot jugar de central o lateral esquerre i altres dels jugadors que promociona és Yeray Olmo, un migcampista amb un gran físic, qualitat i arribada a zona de finalització. També formaran part del primer equip Jordi Copoví, defensa central que destaca per la seua seguretat i joc aeri i Pablo Bru davanter amb molt de gol que ha sigut fonamental en la seua etapa al juvenil.
Ara passem al capítol de les renovacions començant per la porteria i un dels capitans, Alberto Tortosa “Toima” seguira una temporada més baix els pals del conjunt del Jose Gramaje. El segon capità de l’equip, Pablo Nadal, també aposta una temporada més per continuar defensant els colors de l’Alcúdia de Crespins. I dos jugadors naturals del municipi també seguiran apostant per projecte liderat per Alberto Talón. Rafa Calatayud, davanter que compta amb una gran velocitat i olfacte golejador i Jordi Pérez, central contundent que va acabar la seua etapa de formació al CD Olímpic.