El tècnic moixentí te una àmplia experiència al futbol regional

El CD L’Alcúdia de Crespins ha arribat a un acord amb l’entrenador Alberto Talón i el seu segon entrenador Quique Vidal, per finalitzar la seua vinculació amb el club.

Alberto Talón és un dels entrenadors que més partits ha dirigit la banqueta del club amb més de 200 partits en les seues 3 etapes, on destaca l’ascens a Regional Preferent en la temporada 2019-2020. Al mateix el club ha agraït la tasca duta a terme del que va ser capità i ara segon entrenador del club Quique Vidal on ha mostrat gran professionalitat i amor pel club.

L’home elegit per canviar el rumb de l’equip és Gonzalo Gómez. Un entrenador amb una àmplia experiència a les banquetes, ha dirigit, entre altres equips, al CD Llosa, aconseguint l’ascens a Regional Preferent, així com a l’UD Benigànim, FC Canalense o Atzeneta UE, proclamant-se campió de la Preferent i disputant la promoció a Tercera Divisió.

El tècnic, conegut al futbol regional, arriba al José Gramage amb l’objectiu de capgirar la mala situació de l’equip. Des del club li desitgen la major de les sorts en aquesta nova etapa.