El planter de l’equip de Xàtiva compta ja amb 6 efectius per la temporada 2023/2024

Alberto Bernabéu seguirà una temporada com a jugador del primer equip del CD Olímpic. El jove futbolista setabense enceta el seu segon any com a jugador amateur allargant la seua vinculació amb l’Olímpic una temporada més. Alberto va començar la seua formació futbolística en les escoles fundadores del Ciutat de Xàtiva CFB. En edat cadet va arribar a la UD Alzira on va acabar la seua etapa de formació a la Divisió d’Honor i va fer el bot al primer equip del CD Olímpic on ha sumat durant la temporada gran quantitat de minuts. El jugador poc actuar com a mig campista o fins i tot com a central. Joventut, constància i treball per al mig del camp olimpista.

Amb aquest renovació el CD Olímpic ja té 6 jugadors per la pròxima temporada. Rueda, Migue, Isra, Álvaro Mateu, Izan i Alberto són els efectius confirmats per l’entitat setabense.

La planificació esportiva continua endavant, mentre la institucional haurà d’esperar al pròxim 28 de juny, dia que se celebraran dues Assemblees de Socis. L’Assambla General Ordinària per donar comptes de la temporada que finalitza i tot seguit l’Assemblea Extraordinària per l’elecció de nou president.