Els equips de la costera a la regional preferent busquen la victòria contra equips irregulars

Aquest cap de setmana es presenta com una gran oportunitat per a l’Olímpic i Canals de seguir en la lluita pels seus objectius. Si bé és cert que els de Xavi Candel van deixar el partit contra l’Esportiu Ontinyent arrere amb una victòria còmoda a casa, els de Sergio Blasco continuen sent víctimes dels errors que els estan condemnant a estar en la part perillosa de la classificació.

Els de la capital de la costera visiten el dissabte a les 16:30 a un C.E. Alberic irregular, capaç del millor i del pitjor, que s’ha reforçat amb jugadors de renom, però que sembla que no acaba d’assentar-se en aquella dinàmica positiva tan anhelada. Veurem si Candel troba una nova fórmula per a sorprendre’ns en la defensa a causa de la possible absència d’Alberto i Izan, o bé continua apostant pels tres pilars fonamentals durant tot el curs. Per al gol, el tècnic d’Alzira podrà comptar ja amb Steve Ekedi, que ja compta amb la llicència activa, i que pot ser un revulsiu de luxe per a desembossar qui sap la trobada.

El positivisme i l’alegria han tornat a regnar en el conjunt de la Murta a costa del Promeses Sueca, però cal destacar que el C.D. Olímpic visita un camp on fa molt poc temps un rival directe com el l’Olleria C.F. no va ser capaç de véncer. A més, és un equip que sol guanyar els seus partits anotant una gran quantitat de gols i té jugadors com Aarón Cardos amb la fletxa cap amunt.

Per part dels canalins, són penúltims classificats, collint quatre derrotes en els últims cinc partits. El diumenge a les 16:30, tindran davant un equip que tampoc travessa el seu millor moment com és el C.D. Xàbia, però que ve reforçat de moral després de guanyar el seu compromís enfront del S.D. Sueca. Les estadístiques ens mostren que els de Blasco tan sols han aconseguit marcar 6 gols fora de casa, mentre que han rebut 17. Un balanç negatiu que ens fa pensar que l’equip ha de detindre la gran quantitat de gols per a aspirar a més altes quotes. Siga com siga, aquest club centenari ha sigut capaç al llarg de la seua història de superar tot tipus d’adversitats, i segur que aquesta temporada barallaren fins al final per a deixar el nom del poble el més amunt possible.