L’Olímpic se’n va avançar al marcador, però els locals van aconseguir remuntar

Jornada matinal per al CD Olímpic amb el seu desplaçament a Torrellano. Els locals volien sumar per voler continuar mirant cap amunt a la classificació i els de Xàtiva per sumar respecte al descens.

Als primers minuts d’encontre el primer en sorprendre va ser Rueda. Serpeta va fer una bona arrancada per banda dreta per cedir el baló a Rueda, però el seu llançament va eixir per damunt del travesser. La igualtat sobre la gespa era evident i cap de tots dos conjunts posava en perill la porteria rival. Quasi a la mitja hora de joc Fran Martinez va gaudir d’una bona ocasió en disparar des de dins de l’àrea, però Vio molt atent va traure el llançament. A menys de 10 minuts per a la fi del primer temps, els de Berna Ballester va construir una bona jugada fent que el baló anara de costat a costat fins que va arribar a les botes de Rafeta per a posar el 0 a 1 amb el qual es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors el Torrellano va voler guanyar protagonisme, però de nou va ser l’Olímpic el primer en intentar-ho amb un llançament de falta de Juanma que va traure Pablo Puig. Javi Llor al minut 56 va posar l’empat en rematar un bon baló dins de l’àrea.
L’Olímpic va voler tornar a sorprendre amb un llançament llunyà de Tendillo que el porter no va poder blocar i Serpeta a punt va estar d’aprofitar el retxàs.
Tots dos equips seguien intentant-ho i finalment ja en el temps d’afegit, en una falta lateral Pepe va desequilibrar l’encontre posant el definitiu 2 a 1.

Els últims minuts van ser claus perquè l’Olímpic no sumara algun punt positiu a terres il·licitanes.