Les obres es poden presentar fins al 14 de novembre

Des del passat 1 de novembre està obert el període de presentació d’obres per a participar en el XL Premi Nacional de Fotografia Vila de Canals organitzat per AFCA. De fet, el termini entra en la seua recta final, ja que les fotografies es poden presentar fins al pròxim 14 de desembre. Pocs dies després, el 18 de desembre es farà pública la decisió del jurat en un acte previst per a les 17 h a Ca Don José, mentre que del 6 al 30 de gener es durà a terme la tradicional exposició a la Sala d’Exposicions del mateix edifici.

Cal recordar que aquest certament de caràcter nacional és únicament per a fotografies en blanc i negre, i cada participant pot presentar un màxim de tres col·leccions de tres fotografies cadascuna. D’altra banda, al premi social podran presentar-se fins a cinc fotos soltes que no formen part de les col·leccions.

Pel que fa als premis, el guardó a la Col·lecció d’Honor està dotat amb 500 €, la Col·lecció Accèssit amb 350 € i els premis socials per a autors locals o membre d’AFCA amb 110, 100 i 90 euros per als tres primers classificats.