El col·lectiu presenta el seu calendari de 2022

Fa uns dies va tindre lloc el veredicte del XL Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals” 2021. El certamen va comptar amb un total de 160 fotografies de 54 col·leccions corresponents a 28 autors i en la categoria social, 43 fotografies corresponent a 9 autors.

El jurat va estar format pels fotògrafs Ignacio Frances Blesa, Juan Fco. Higueras Garcia i Toni Tirado Darder, menrte que el regidor de Cultura Miquel Alventosa fou el president i Antonio Soriano el secretari. 

Aquest jurat va determinar que el premi col·lecció d’honor fora per a José Ramón Luna de la Ossa pel seu treball “Geomorfología Luminiscente”, mentre que l’accesit va recaure en Xavier Company Sanchis per “On the Road”. A més, en la categoria social van estar guardonats Eduardo Espejo, Pablo Llacer i Vicent Marchirant. 

L’exposició d’aquest certamen es podrà visitar a la Casa de Cultura Ca Don José des del 15 al 30 de gener de 2022.

D’altra banda, AFCA ha presentat el seu calendari de 2022 fruit d’un concurs de socis celebrat el passat mes de novembre. D’entre les 128 fotos presentades de 19 autors participants, el jurat va seleccionar 13 fotos, una per a la portada del calendari i la resta, una per a cada mes de l’any. La imatge seleccionada per a la portada ha estat l’obra “Nenufar” de Pilar Valverde i la resta de fotos escollides són de Josep Ricard Soler, Merce Martínez, Ximo Torres, Enrique Calabuig, Pablo Llacer, Fernando Navarro i Rafa Morant.