El CD l’Alcúdia de Crespins i els equips del Ciutat de Xàtiva tanquen el mes de juliol amb novetats als seus planters.

El CD l’Alcúdia de Crespins, a incorporat al jugador Pablo Cogollos. El futbolista és natural de Carcaixent i ocupa la posició d’extrem dret i arriba procedent del filial de l’UD Carcaixent a primera regional.

Pel que fa a l’equip sènior del Ciutat de Xàtiva, que ha anunciat la renovació de tres jugadors.

Sammy continuarà aportant talent al conjunt xativí. El jugador sap el que és el futbol valencià, en la seua trajectòria apareixen equips com Chella, Castellonense o Atlètic Xàtiva.

La segona de les renovacions és la de Rafa Llopis, jugador format al futbol base del Benigànim, que continuara vinculat una temporada més al Ciutat de Xàtiva.

I l’última de les renovacions és la del Colombià Luis Hoyos, el jugador sud-americà continuara aportant el seu futbol al conjunt setabense.

I sense abandonar el Ciutat de Xàtiva passem a l’equip sènior femení, Idoia Giner aposta per seguir a l’equip sumant així la seua quarta temporada, una defensora potent que aporta gran solidesa en la línia defensiva.

I la jove migcampista Daniela Madueño, es compromet amb el Ciutat de Xàtiva una temporada més per seguir delatant als aficionats amb la seua qualitat.