El 5 de gener, a les 19 hores, serà l’arribada de Ses Majestats d’Orient, que recorreran l’avinguda Molinets fins a aplegar a la Plaça Major

Passada l’arribada del Pare Noel, el XII Trail de Muntanya TRAMUVA i les nadales del grup infantil de l’escola de Danses de Vallada, comença l’última setmana de l’any amb l’inici de l’Escola de Nadal de la Unió Protectora Musical. Xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 4 als 12 anys realitzaran durant quatre dies diferents tipus d’activitats preparades per l’organització i amb la col·laboració de l’Ajuntament. 

Ahir, durant tot el dia, va tindre lloc un torneig 3×3. Es tracta d’una lligueta de 6 equips amb dos grups. El primer grup amb alevins de primer i segon any, i un altre grup de prebenjamins i benjamins. En el torneig juguen tots contra tots i els trofeus s’entregaran al final de la setmana. 

Hui serà el torn per a la carrera San Silvestre que eixirà de la Plaça Major a les 19 hores de la vesprada. És organitzada pel Club Esportiu Alt de la Creu amb la col·laboració de l’Ajuntament. S’espera una alta participació amb les disfresses més originals per acabar l’any de la manera més divertida i esportiva. 

Demà, la companyia de teatre AMIMIC Teatre presentarà, a l’auditori de la Unió Protectora Musical, “El Grinch de la Navidad. El mejor ladrón de regalos”. Un espectacle amb titelles i actrius que farà participar a tots els xiquets i xiquetes en la recuperació dels regals que ha robat el Grinch. Una història d’amistat, amb cançons de Nadal, persecucions, balls, paranys i molt més. L’espectacle és gratuït i serà a les 12 hores del migdia. 

Finalment, el 5 de gener, arribarà a Vallada l’emissari reial, a les 12 hores del migdia en la Plaça Major i, a les 19 h de la vesprada, l’arribada de ses Majestats d’Orient, que des de l’avinguda Molinets aplegaran a la Plaça Major.