Aquesta vesprada es presentarà el llibret oficial de les falles de Xàtiva

Hui, divendres, les falleres majors de Xàtiva, l’alcalde, la regidora de falles i el president de la Junta Local Fallera han viatjat a València per a presenciar la mascletada de la plaça de l’Ajuntament. Aquesta vesprada es presentarà el llibret oficial de les falles de Xàtiva, i el diumenge de matí el tradicional acte de lliurament d’ous a Sta. Clara.

Demà dissabte, a partir de les 11 del matí, hi haurà “Sarau” organitzat per la Falla de Sant Feliu al carrer Ventura Pasqual, amb la participació de 30 músics i cantaors de la comarca. Entre els participants, destaca la presència d’Hilari Alonso, Paqui i Nieves Gil i José Manuel Chàfer “El Gallo”. L’assistència és lliure.

Per altra banda, la Falla Murta Maravall ha organitzat la seua tradicional Dansà, a l’avinguda de la Murta, amb la participació de balladors provinents de diversos municipis de la Comarca i representants de totes les comissions de Xàtiva i de la Junta Local Fallera. Enguany no se celebrarà el dinar de paelles, per precaució. La dansà començarà a les 12 i s’espera que acabe cap a les 13.30 h, donat que els fallers de Murta tenen previst acudir després a la mascletada que ha organitzat la Falla República Argentina cap a les 14 h.