Partits atractius per a dos dels equips de Xàtiva a primera i segona regional

L’inici de lliga del Ciutat de Xàtiva i el Racing Xàtiva ha sigut sorprenent quant als resultats. Tots dos equips van ser confeccionats amb grans noms perquè dins de les seues categories pogueren aspirar a objectius ambiciosos, però la realitat és que les dinàmiques són més que negatives per als dos des de principi de temporada. Per part del Racing, estan immersos en el grup cinc de la primera regional. Un grup complicat, amb equips que practiquen un futbol atractiu. A diferència de la campanya anterior, en aquesta present  l’equip de Xàtiva s’haurà de veure les cares amb equips veïns com el C.D. Llosa i el Moixent C.F., la qual cosa permet que hi haja partits de màxima rivalitat.

Precisament aquest cap de setmana, els de José Alarcón visitaran el camp Municipal de Moixent, per a enfrontar-se a un equip que fins fa dues setmanes era el líder del grup i que s’ha vist relegat a la sisena posició. Arribats a aquest punt, podem dir que és un partit de màxima urgència, sobretot per als de la capital de la costera, que són un dels equips que més gols rep, i a més és el cuer a la taula. Per a més dificultat, José no podrà comptar amb el seu capità David “Cebeta”, el seu golejador Juanpe i amb un dels seus joves talents com ho és Arnau, ja que van ser expulsats la jornada anterior.

En la segona regional, en el grup dotze, el Ciutat de Xàtiva es postulava com un dels ferms candidats a l’ascens. En el món del futbol és impossible pronosticar resultats, però això era el que pensaven segur els catorze equips restants, a causa de la plantilla que es va confeccionar el passat estiu. Un equip plagat de jugadors coneixedors del futbol regional, i amb ampli bagatge també en categories superiors. La realitat sobre la gespa ha sigut totalment diferent, ja que només han aconseguit guanyar un partit i això els col·loca com a penúltim classificat. La bona notícia és que són a temps de revertir aquesta mala situació, i tindran aquesta setmana una nova oportunitat en la Murta davant d’un dels equips que sí que està evidenciant el seu favoritisme com és el Llutxent C.F.

Veurem si poden eixir reforçats en els seus respectius partits contra dos equips de màxima exigència i serveix per a fer un gir de 360 graus a les seues situacions.