Les activitats es realitzaran per compensar els efectes negatius de l’emergència sanitària ocasionada per la Covid-19

L’Ajuntament de la Granja de la Costera mitjançant les seus xarxes socials ha comunicat que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, els ha concedit una subvenció per un import de 3.466 euros per a la realització d’activitats de suport educatiu, activitats extraescolars, culturals i esportives dirigides a la població escolar d’entre 3 i 18 anys, per tal de compensar els efectes negatius ocasionats per l’estat d’emergència sanitària ocasionada per la Covid-19, al temps que informa que les activitats es realitzaran al llarg d’aquest curs escolar 2020-2021.

La Regidora d’Educació, Cultura i Esport de l’Ajuntament de la Granja de la Costera, Paqui Tolosa, convida a toda la comunitat educativa, mestres, pares i mares i alumnat a fer-li qualsevol proposta per tindre diversitat en les activitats. 

Les propostes es poden fer aplegar, bé personalment a la regidora, per telèfon i watsapp al número 680 32 61 08 i també per missatge privat a través de la seua pàgina de facebook. 

Des de l’Ajuntament informen que l’objectiu d’estes activitats és que es beneficien el major nombre possible de xiquets i xiquetes.