La formació demana a l’equip de govern troben una solució al problema

Des de Compromís Xàtiva aplega nota de premsa en la qual donen a coneixer la seua postura sobre el CES i les colònies felines.

En l’esmentada nota de premsa informen que Ddeu dies després del registre de la petició d’una reunió a tres bandes amb Reme Sinisterra i “Una Huella en el Corazón” encara no han rebut resposta. 

Amb aquesta reunió pretenen ajudar a Xàtiva a resoldre el problema creat per l’ajuntament en rescindir unilateralment el conveni que mantenia amb aquesta associació per al control de felins. Una actuació que a la vista de la documentació que ha aportat l’associació els sembla irresponsable per part de l’ajuntament. 

Compromís Xàtiva assegura no haver rebut resposta per par de l’ajuntament, el quan qualifiquen d’una greu falta de respecte per les persones que voten Compromís a les eleccions locals, autonòmiques i generals a la ciutat, al temps que afirmen que “No és aquest el paper ni de l’alcaldia ni de l’equip de govern que estan obligats a buscar el màxim consens possible amb la ciutadania.”

El grup municipal afegeix que l’únic que s’ha aconseguit és que l’associació haja iniciat el procés d’una denúncia per injúries i calúmnies. Aquesta situació esguita el bon nom de Xàtiva i fa dubtar de les seues institucions i les persones que estan al front.

Finalment des de Compromís Xàtiva demanen a l’equip de govern, encapçalat per l’Alcalde Roger Cerdà, que es centren en fer la faena i troben una solució al problema i asseguren que  des de l’alcaldia i la regidoria s’està jugant amb la qualitat de vida de les persones i dels animals mentre es posa en tela de judici el paper d’administracions i institucions.