El Camp Murta va acollir el segon partit amb públic aquesta pretemporada

La pretemporada del CD Olímpic segueix endavant i els jugadors continuen agafant la forma a base d’entrenaments i amistosos. En aquest sentit, els xativins van jugar dos amistosos aquest cap de setmana amb sensacions diverses.

Passat divendres, els xativins es desplaçaren a Els Arcs per enfrontar-se a un rival de Preferent com l’UE l’Alcúdia. Amb major protagonisme per a joves del juvenil i del B, així com per als joves jugadors indis del planter, l’Olímpic va caure per 1-0 en un partit gris, tot i que van tindre ocasions en el tram final per aconseguir un resultat millor.

D’altra banda, dissabte, l’Olímpic va tornar al Camp Murta per veure’s les cares amb un rival de Tercera Divisió com el CD Acero. Amb un 11 molt més experimentat, el conjunt blanc va mostrar una millor imatge i va aconseguir empatar a un, tot i no quallar un partit redó.

Aquesta setmana, el CD Olímpic té dos partits programats. Dimecres visitaran el Vicent Morera per jugar contra el Silla CF, mentre que dissabte tornaran al Camp Murta per rebre al Huracán de Balazote manxec.

Finalment, cal destacar que el club xativí repetirà espònsor principal aquesta temporada després d’anunciar la renovació de l’acord amb la cadena de supermercats Familycash. Per contra, aquest curs les equipacions canviaran de marca i serà l’espanyola Joma l’encarregada de subministrar-les.