La Gala va comptar amb la participació dels prestigiosos cuiners valencians Ricard Camarena, Quique Dacosta i Begoña Rodrigo

Ahir dimarts, es va celebrar a l’Auditori i Centre de Congressos Víctor Villegas de Murcia la Gala Guia Michelin 2025, una gala que va començar amb un homenatge als afectats per la DANA en València, i que va comptar amb la participació dels prestigiosos cuiners valencians Ricard Camarena, Quique Dacosta i Begoña Rodrigo.
Entre els nous restaurants que se sumen enguany a la Guia amb una Estrella Michelin destaca el Restaurant Citrus del Tancat, en les Cases d’Alcanar, Tarragona, amb el seu xef, el xativí Aitor López.
A principis d’any, Aitor López, va ser seleccionat entre els huit candidats al títol de Cuiner Revelació en la passada edició de Madrid Fusió, i en març va ser un dels finalistes del Concurs Cuiner de l’any 2024, celebrat en The HORECA Hub, en la Fira de Barcelona. També eixe mes va aconseguir el seu primer sol Repsol a l’Auditori i Palau de Congressos El Batel de Cartagena.
Aquesta estrela Michelin corrobora la seua destacada trajectòria i la qualitat de les seues propostes culinàries, convertint-lo en un dels cuiners de referència de la cuina nacional.