Per obtenir més informació i descobrir-ne més, es pot visitar la web de Turisme La Costera, turismelacostera.com

Turisme La Costera ha llançat un nou receptari que recull els plats i dolços típics de la comarca, convidant tothom a descobrir la rica gastronomia local i gaudir dels seus sabors únics des de casa. A més, tots aquests plats i dolços es poden trobar i provar en els restaurants, bars i forns mencionats al final del receptari.

La gastronomia de La Costera és el resultat de l’herència de diverses cultures que han ocupat el territori al llarg de la història. Amb una cuina variada i saludable, tradicionalment mediterrània, basada en els productes de l’horta, destaca especialment l’arròs, ingredient bàsic en molts plats representatius de la comarca, com ara l’arròs al forn i l’arròs amb fesols i naps.

Altres dels plats típics que es poden trobar al receptari són els gaspatxos, molt populars en pobles com Vallada, Moixent i la Font de la Figuera, així com els formatges artesanals, com el formatge blanquet o de tovalló de la Llosa de Ranes, i els formatges d’ovella de Barxeta, tots ells guardonats amb premis nacionals i internacionals.

Per obtenir més informació i descobrir-ne més, es pot visitar la web de Turisme La Costera, turismelacostera.com, a l’apartat “Descobreix-nos” i després, a l’apartat “Gastronomia”.