Doble victòria dels de Xàtiva en la primera autonòmica juvenil femenina i masculina

Victoria del Familycash Xàtiva voleibol femení en un partit molt treballat contra Atarfe de Granada per 3-1, en trobada disputada dissabte passat a Xàtiva. Les de Rafa Mora van aconseguir els tres punts en joc en una trobada complicada davant un equip granadí molt organitzat, que no va renunciar en cap moment al partit. En la primera manga, que van dominar les de Xàtiva perquè van ser més regulars, ja s’observava la igualtat que presidiria la trobada. Les xativines van obligar al temps mort del Atarfe amb 16-11, però les granadines van recuperar terreny, encara que les de Xàtiva van aconseguir la victòria per 25-18. Un segon set molt semblant a l’anterior amb les de Xàtiva per davant en el marcador i pressionant a les andaluses que van seguir molt ordenades en defensa (15-12). Dos temps morts, un per cada equip, van deixar el marcador en 20-17, encara que els errors en el servei visitant van donar avantatge a les locals (25-19). Canviava el panorama en el tercer set, les de Xàtiva van acusar l’esforç, tots dos conjunts van començar amb errors no forçats, i la igualtat seguia (9-10). Van prendre avantatge les visitants (11-15) obligant al temps mort de Xàtiva. Una bona remuntada xativina (21-22) no resultaria suficient, perquè les de Atarfe van resoldre millor els últims punts (21-25). El desenvolupament de l’habitació set va ser molt semblant a l’anterior, les de magrana per davant i les de Xàtiva jugant a contra corrent (13-14), tot molt igualat, però amb un conjunt visitant una mica més regular que els va permetre posicionar-se de manera immillorable (20-23). Un final d’infart en el qual cap de tots dos conjunts aconseguia fer-se amb el domini, i el gran encert en servei de la jugadora local Vesy (24-24), van portar a un agònic 30-28 favorable a les xativines que van tancar de manera brillant la trobada.

El Familycash Xàtiva voleibol masculí va aconseguir una proesa dissabte passat a casa, i en un sensacional partit van guanyar a un dels millors equips de la lliga, el CV Sant Roque de Las Palmas de Gran Canaria per 3-2. El factor pista i el suport incondicional del nombrós publique assistent van ser decisius perquè els d’Hernán Pesci i Claudio Fantin tiraren avant un partit complicadíssim. En el primer set els de Xàtiva van eixir en tromba i van sorprendre l’equip canari. El bloqueig i un atac segur van anar sumant punts en el marcador (11-7). Lluitava el conjunt canari, però no va ser suficient per a parar als locals, que van aconseguir el parcial per un clar (25-18). Els de Xàtiva volien més, i van seguir amb la mateixa dinàmica que l’anterior, arriscant en servei, atac i bloqueig (19-13). No obstant això, la qualitat dels canaris retallaria distàncies (21-20), una situació compromesa de la qual els de Xàtiva van eixir airosos en un excel·lent final de set (25-23). Imposant la lògica els visitants van eixir per totes en el tercer set, coincidint que els de Xàtiva van cometre alguns errors no forçats i van aconseguir avantatge (10-15). Els canaris atacaven de manera imparable i res van poder fer els defensors locals (15-25). Un quart set mes igualat que l’anterior (16-16) en el qual cap dels dos conjunts donava el seu braç a torçar. Un atac demolidor dels canaris portava el marcador al 16-20. Van lluitar fora mida els de Xàtiva, però no van poder tancar el partit (20-25). El cinqué set va ser d’infart, molt intens, com la resta de la trobada. Era l’hora de la veritat, el cansament podia passar factura, però va ser bellíssim, lluitat de poder a poder, amb un gran nivell de voleibol i el públic gaudint de valent. Finalment es van imposar merescudament els de Xàtiva per 16-14 que van veure recompensat el gran esforç contra un grandíssim conjunt canari.

Victoria de l’equip juvenil femení Xàtiva de la primera divisió autonòmica que guanyava per 3-1 contra el Racing Sant Joan Alacant. Victoria també del juvenil femení de la primera divisió autonòmica a Petrer contra el CV Villena-Petrer per 0-3. Els de Xàtiva van aconseguir dominar el partit de principi a fi sumant els tres punts en joc.