La Regidoria d’Esports també programa un taller d’iniciació a la Marxa Nòrdica 

La Regidoria d’Esports de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat un cicle de caminades guiades amb monitor i totalment gratuïtes amb l’objectiu de promoure un hàbit saludable de vida, gaudir de la natura i a més donar l’oportunitat de fer-ho acompanyat de gent. Són caminades d’una hora de durada per l’entorn del poble amb punt de partida i arribada a la plaça de l’Ajuntament i tindran lloc a partir del dia 11 de gener tots els dimarts i dijous a les 9.15 hores.

Així mateix, des de l’àrea d’Esports també s’ha organitzat un taller gratuït d’iniciació a la Marxa Nòrdica que es desenvoluparà el pròxim 15 de gener amb el monitor, Paco Belda, al parc Ausiàs March a partir de les 10 hores. Per a participar en el taller, que comptarà amb tres trons d’una hora cadascun, cal inscriure’s al següent enllaç: https://bit.ly/3znD0kJ .

Amb aquesta programació esportiva, com ha explicat l’edil de l’àrea, Gerard Gimeno el que pretenen “és donar l’oportunitat a la gent a qui li agrada caminar i fer exercici i no té amb qui de fer-ho dues vegades a la setmana amb companyia i amb un monitor”, perquè com apunta és important “fomentar la vida saludable, gaudir de la natura i si és acompanyat molt millor”.

Finalment, el d’Esports anima a la gent a participar tant a les caminades setmanals com al taller d’iniciació a la Marxa Nòrdica.