Ahir es va representar «Astrolabi», destinada a l’alumnat de Primària, i hui serà el torn de «L’increïble assassinat d’Ausiàs March» per a Secundària i Batxillerat

El Gran Teatre de Xàtiva alberga aquesta setmana dues obres teatrals en valencià organitzades per la regidoria de Política Lingüística, en una iniciativa encaminada a potenciar l’ús del valencià entre l’alumnat dels centres educatius. 

900 alumnes de la ciutat participaran entre ahir i hui en la campanya «Anem al teatre», amb la finalitat que l’alumnat gaudisca d’obres teatrals en valencià afavorint la normalització i difusió del valencià. 

Ahir dijous de matí es va representar l’obra «Astrolabi», adreçada a tercer, quart, cinqué i sisé de Primària, i en la que van participar els centres Jacint Castanyeda, Taquígraf Martí, La Immaculada i Nuestra Señora de la Seo. 

Hui divendres es representa per a l’alumnat de Secundària i Batxillerat l’obra «L’increïble assassinat d’Ausiàs March», a la que assisteixen l’IES Doctor Lluís Simarro Lacabra i Nuestra Señora de la Seo.