Campionat d’Espanya Universitari 2021-2022

El dissabte 30 d’Abril i el diumenge 1 de maig, el Club Natació Xàtiva va participar en la sisena jornada de la lliga infantil i control júnior i absolut. Les proves es van celebrar en la Piscina Municipal Coberta de Gandia, en la mateixa van prendre part 161 nadadors integrats en 8 clubs de la província de València.

Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Categoria Infantil: Andrea Soriano, Nadia García, Paola Andani, Betlem Barbera, Vera Ferrándiz, Betlem Barbera, Andrea Casesnoves i Guillem Casesnoves

Categoria Júnior: Bea Descals

Categoria absoluta: Carles Dura.

En relació a les classificacions i temps destaquen:

Andrea Soriano va ser primera en els 100 m. papallona amb un temps de 1´08”94, aconseguint amb aquesta marca la mínima per al Campionat d’Espanya Infantil del pròxim mes de juliol.

Nadia García va ser primera en els 200 m. estils amb un temps de 2´33”43; tercera en els 100 m. papallona amb un *crono de 1´09”78.

Guillem Casesnoves va ser tercer en els 100 m. lliures amb un crono de 58”47

El pròxim cap de setmana els benjamins i alevins competiran a Gandia en la sisena jornada de la lliga Benjamí i Aleví.

Així mateix el dissabte 7 i el diumenge 8 la FNCV celebrarà la segona concentració de la selecció infantil en la qual participaran les nadadores de Xàtiva Nadia García i Andrea Soriano.

Campionat d’Espanya Universitari 2021-2022

Els dies 29 i 30 d’Abril s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Universitari, en Torre Pacheco (Múrcia).

Entre els participants tres nadadors del Club *Natació Xàtiva han pres part en aquesta competició: Adolfo Benito per la Universitat Politècnica de València, David Levecq de la Catòlica sant Antoni (UCAM) i Carme Benito per la de València.