Aquesta edició comptarà amb acte de presentació oficial

Torna el Trofeu de Velocitat de la Fira d’agost. Es tracta de la prova de motociclisme més antiga de l’estat Espanyol a circuit urbà.

Després de dos anys sense poder disputar-se a causa de la pandèmia, el Trofeu de Velocitat de la Fira d’agost, organitzat Pel Club Moto Ruta Xàtiva, torna aquest any en la seua seixanta novena edició I ho fa amb novetats.

Com és habitual les proves que se celebraran són les de 80 cc en categoria series i pro. Aquesta cilindrada rep un nombre molt alt de participants, ja que la carrera és puntuable i està emmarcada dins del campionat territorial. Donada la gran afluència de corredors es disputen dues carreres. Els millors classificats corren la carrera oficial, que és la puntuable de cara a la competició territorial i els Pilots restants, corren la carrera de repesca la qual no és puntuable.

Una altra de les competicions és la de motocicletes clàssiques en categories B i C. I per últim la competició estrela, Supermotard. La més esperada pel públic per l’espectacularitat de les seues carreres.

El preu de les entrades és manté en els 10 euros. Açò és possible, gràcies a l’esforç de l’Ajuntament de Xàtiva que és el principal col·laborador i sponsor del Trofeu. Així ho valorava ahir al nostre magazín, el president del Club Moto Ruta Xàtiva, Toni Sarrión:

Es tracta d’un trofeu de gran rellevància dins del motociclisme I per aquesta edició tan especial Després de dos anys d’absència, hi haurà novetats.

El 30 de juliol a l’Albereda Jaume I, tindrà lloc per primera vegada la presentació oficial del Trofeu de Velocitat Fira d’Agost. Un acte que s’organitzara conjuntament amb la Falla de Sant Feliu. Se està preparant un “moto esmorzar” tal com apuntava, Toni Sarrión, que tindrà lloc entre les 9 i les 11 del matí i cap a les 10:30 es farà l’acte central on es donaran a conèixer tots els detalls d’aquesta edició. Per aquest dia es contara amb la presència de les autoritats municipals, pilots i tots els amants del motociclisme.

També per al dia 7 d’agost el Club Moto Ruta Xàtiva col·laborara en la matinal motera que organitza la Falla Ferroviària, que tindrà lloc a l’estació d’autobusos.

A més a més aquest any es pondran adquirir les entrades de forma anticipada tant el dia 30 de juliol, dia de la presentació, com el 7 d’agost a la matinal motera, amb un descompte al preu de les entrades.

El 15 d’agost els carrers de Xàtiva tornaran a omplir-se de velocitat, soroll, olor de benzina i de milers d’aficionats al motociclisme.