S’incrementen els socis de l’entitat municipalista per la solidaritat a 134 ajuntaments i 9 mancomunitats de la Comunitat Valenciana

El Fons Valencià per la Solidaritat ha continuat creixent durant l’any 2023 amb la incorporació de 6 nous ajuntaments, els quals es comprometen amb la solidaritat global mitjançant la cooperació internacional municipalista i l’educació per al desenvolupament i la ciutadania global. En concret, les localitats que s’han sumat a l’associació supramunicipal són Alcoi, Benavites, Gata de Gorgos, Rafelbunyol, Rotglà i Corberà i Vallés. Aquests ajuntaments assumeixen, per tant, el compromís de dotar pressupostàriament una partida anual per a projectes de cooperació internacional a dur a terme mitjançant el Fons Valencià. 

Amb la incorporació d’aquestes localitats, el Fons Valencià augmenta el nombre de socis a 143, amb 134 ajuntaments i 9 mancomunitats. La presidenta del Fons Valencià i tinenta d’alcalde de Xàtiva, Xelo Angulo, ha declarat que aquestes adhesions “consoliden el creixement del Fons tant en l’àmbit comarcal, provincial i autonòmic, i reforcen el compromís del municipalisme valencià solidari per un desenvolupament socioeconòmic humà, just i sostenible dels països empobrits”.