Una jornada amb moltes baixes i fluixa en victòries per als xativins de la categoria infantil

Dissabte passat 2 d’abril els esportistes de la categoria infantil del Club Bàdminton Xàtiva i de l’Escola Esportiva Municipal de Bàdminton es van desplaçar fins a la localitat alacantina de Xàbia per a disputar l’última jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria infantil que va reunir un total de 62 esportistes en el Palau Municipal d’Esports Miguel Buigues.

El club xativí va afrontar aquesta jornada amb nombroses baixes, com la dels germans Cimas que no van poder defensar el seu lideratge tant en la prova d’individual com en la de dobles però que no hauran de tindre problemes per a aconseguir la seua classificació per al C.Autonòmic. La que si que va poder estar va ser Andrea Orquín que pese no estar al cent per cent va poder fer-se amb una victòria en l’individual i una altra en el dobles al costat de *Selenia Pla. Destacar les dues victòries de Sergio Miguel en la prova d’individuals, totes dues amb partits molt ajustats i disputats fins a l’últim set. Igual que la trobada que va enfrontar als dos xativins, Joan Ballester i Gerard González, que es va disputar a tres sets arribant fins a 29-30 en el tercer.

En resum, una jornada amb moltes baixes i fluixa en victòries per als xativins de la categoria infantil, però que no posa en risc la classificació dels xativins per al Campionat Autonòmic dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” del pròxim mes de maig