La iniciativa posarà inicialment 10.000 bons a la venta per valor de 40 euros, que es podran canviar des de l’1 de juliol fins al 31 d‘octubre

Un total de 300 comerços i establiments de Xàtiva participaran els propers mesos en la campanya de Bons de Consum Local impulsada per tal de reactivar econòmicament la ciutat, amb la qual es mobilitzaran 400.000 euros, la meitat d’ells els aporta l’Ajuntament.

La campanya començarà el proper dimecres 1 de juliol, moment en que es posaran a la venta 10.000 bons a través de la pàgina web de Caixa Ontinyent (www.caixaontinyent.es), al preu de 20 euros però amb un valor de 40 euros. 

Cada persona podrà adquirir un màxim de dos bons, els quals hauran de ser canviats en algun dels tres-cents comerços o establiments adherits a la campanya de promoció econòmica. Els negocis participants s’identificaran mitjançant un adhesiu que es col·locarà en un lloc visible, i una vegada efectuada la transacció, el comerciant rebrà als pocs dies l’import de cada bo canviat.

Cal recordar que aquesta iniciativa va encaminada a impulsar l’economia dels xicotets comerços de Xàtiva, afectada especialment durant els mesos de l’Estat d’Alarma en els que han hagut de tancar els negocis com a conseqüència de la crisi sanitària per la Covid-19.